Бразилец идва на проби в МФК Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:07 / 13.02.2009
581
МФК Варна е първият от българските клубове по футзал, в който идва на проби чужденец. В неделя в морската столица пристига бразилецът Едуардо Виана. След кратка адаптация и запознаване с обстановката той ще се включи в тренировката на отбора, която традиционно се провежда във вторник. Виана не се е занимавал професионално с футзал, но обича тази игра и има голямо желание да се развива. Твърди, че е в страхотна физическа форма и е готов да излезе на площадката. Пивотът е висок 179 см и тежи 74 кг.
Бразилецът се е свързал с председателя на управителния съвет на МФК Варна Александър Неделчев. Виана трябваше да пристигне във Варна през първата седмица на януари. Проблеми обаче попречиха на играча да долети в България на проби. „За съжаление трябва да забравя моята мечта да играя с вас“, беше написал в един от имейлите си Едуардо. Явно обаче мечтата му е на път да се сбъдне. Той от известно време следи развитието на МФК Варна и сам изяви желание да стане част от състава.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).