Треньорите след финала в Албена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:31 / 13.02.2009
701
Никола Спасов, наставник на моряците:

 

Заслужена победа на ЦСКА, превъзхождаха ни

“В крайна сметка заслужена победа на ЦСКА. В много моменти от мача те ни превъзхождаха”. Това заяви след загубата на Черно море с 0:2 от шампиона ЦСКА във финала на турнира „Албена Къп 2009” треньорът на варненци Никола Спасов.

„Не влязохме добре в мача и получихме ранен гол. Второто полувреме също започна с гол, което обезвери малко футболистите, но в крайна сметка се получи една добра контрола за нашия отбор и абсолютно заслужено ЦСКА си взе победата”, каза още той. Спасов успокои, че състоянието на Алекс не е тежко. Според него той е получил спазъм заради тежкия терен.

Наставникът каза още, че бившият играч на Левски и Литекс Атанас Борносузов остава при варненци, като трябва само някои подробности да се уточнят. Относно Чурлинов той допълни, че ще реши днес.

Димитър Пенев, наставник на “червените”:

Оставаме в сметките за титлата

„Един финал, който предварително очаквахме, когато дадохме съгласие да участваме в турнира. Аз съм доволен от представянето на отбора в турнира и във финалния мач, защото имаше възможност да видим и по-малките, това беше една добра проверка”, заяви старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев. „Като имаме предвид, че един отбор като Черно море дава заявка за добро представяне в първенството, и това което направихме ние, смятам, че имаме не само желанието, но и реално оставаме в сметките за титлата”, добави Пенев и не пропусна да повтори: „ЦСКА си е ЦСКА!”. Стратега не пожела да коментира информацията за това, че ЦСКА няма да може да картотекира новите си футболисти поради неизплатени задължения към Пламен Липенски.

Крайно класиране

1. ЦСКА

2. Черно море

3. Берое

4. Монтана

5. Локомотив (Мз)

6. Локомотив (Пд)

7. България (до 19 г.)

8. Спартак






Източник: OIe-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).