Още поне четири държави се включват в Балканската лига

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:57 / 19.02.2009
460
Балканската баскетболна лига най-вероятно ще се увеличи сериозно догодина. Това обяви нейният съосновател и основен спонсор Асен Христов, който е и президент на класиралия се за четвъртфиналите варненски Евроинс-Черно море. Босът е изключително доволен от първото издание на надпреварата и е твърдо решен заедно с другия основател Шай Щрикс да увеличи отборите.
"В момента имаме тимове от четири държави - Сърбия, България, Македония и Румъния. Много съм доволен от турнира, рекламата е огромна във всички тези страни. За това с Шай Щрикс работим сериозно над увеличението на държавите участнички. От догодина се включва Израел, а в момента преговаряме с Турция, Гърция и Черна гора. Единственият проблем за организирането на турнир с толкова страни е логистиката. Тъй като потокът от чужденци е много голям, е трудно постоянното издаване на работни визи и паспорти. Но ще се стараем да разширим състезанието. Идеята е в третото му издание през 2010/2011 г. участниците да са от поне 10-12 страни", обясни за "Позвънете Новини" Христов.
Той потвърди, че целите пред Черно море през този сезон са класиране на два финала в трите турнира, в които тимът играе - за Купата, първенството и Балканската лига. "От тях трябва да спечелим поне една титла. С идването на треньора Предраг Бедняревич вярвам, че ще осъществим целите", завърши спонсорът на "моряците".

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).