Баскетболистите срещу Работнички на 1/4-финала

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:23 / 20.02.2009
441
Евроинс-Черно море ще се изправи срещу тим от Македония на четвъртфиналите на Балканската лига по баскетбол за мъже. Това стана ясно в четвъртък вечерта след победата на Фершпед Работнички (Скопие) над Мега Хипо Лизинг с 90:89 в последен мач за двата тима от група "B" на инициативата. Така "моряците" ще трябва да преодолеят Фершпед Работнички в борбата си за финалната четворка. Левски пък посреща в първия мач Фени Индъстрис на 25 февруари от 18 ч. в зала "Универсиада". На същата дата е и мачът на варненския клуб с македонците, отново от 18 ч. в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта. Реваншите са на 4 март. Първият класирал се за елиминациите от българските отбори - Рилски спортист, пък ще има за съперник сръбския Раднички 034 Груп (Крагуевац). Последната четвъртфинална двойка е Мега Хипо Лизинг - Суислайън (Таково).
Треньор на съперника на Черно море е бившият наставник на българския шампион Лукойл-Академик Марин Докузовски. "Този тим е много силен. Съставен е от добри състезатели и качествен треньор", коментира пред "Позвънете Новини" вицепрезидентът на варненския клуб Симеон Варчев. "Доколкото знам обаче при тях в последните месеци има сериозни финансови затруднения. Това доколкото разбрах е разконцентрирало играчи и треньори. Не знам как ще им повлияе тази финансова криза, но смятам, че така ще имаме по-голям шанс да ги отстраним", добави треньор №1 на Варна за ХХ век.
Варчев каза още, че в играта на отбора има положителна промяна. "Доволен съм, но не съвсем. Има още какво да се желае. Трябва известен период за промяната в тренировъчния процес и в дисциплината. Искам да видя тези промени в по-голяма степен в мачовете", каза бившият национален селекционер и добави, че се радва от задоволството на спонсора Асен Христов от играта на отбора.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).