Работнички спечели турнира в памет на Червения. Черно море е трети

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:24 / 28.02.2009
561

Отборът на Работнички (Скопие) спечели седмото издание на турнира по футбол за ветерани в памет на Георги Димитров–Червения. На финала македонците победиха с 2:1 Обелиск (Костинещи, Румъния).

След като миналата година финала на турнира бе между Черно море и Спартак, през настоящето издание нито един от двата варненски клуба не успя да стигне до мача за купата. "Соколите" отпаднаха още след груповата фаза, докато "моряците" отстъпиха в полуфинала от победителя Работнички. Все пак ветераните на Черно море успяха да спечелят третото място, след като надиграха Спартак (Плевен) след изпълнение на дузпи. В редовното време съперниците си отбелязаха по цели 9 гола. Голмайстор на турнира стана Иво Димитров от Спартак (Плевен) с 9 гола, а за най-добър нападател бе определен Бойко Каменов от Черно море. Ерол Салиу от Косово взе приза за най-добър защитник, а вратаря на Работнички Борис Димовски бе отличен за най-малко допуснати попадения в мрежата си. Наградата за проявен феърплей по време на двубоите отиде при играчите на Галатасарай.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).