Цял отбор "моряци" аут за първата контрола на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:17 / 21.06.2018
3458
Отборът на Черно море продължава своята подготовка с наситена програма от тренировки. Наставникът Илиан Илиев провежда двуразови занимания, като днес сутринта “моряците" се готвиха на стадион “Младост".

С основната група не тренират Георги Илиев, Радослав Василев, Мартин Минчев, Мартин Костадинов, Мариян Огнянов, Дани Кики, Мехди Фенуш, Атанас Зехиров и Ертан Томбак.

Капитанът на варненци, проведе бегово занимание на Екопарка", в компанията на Мартин Минчев. Дани Кики, Атанас Зехиров и Мартин Костадинов се готвиха във фитнеса, а останалите направиха тренировка на стадион “Младост" по специална програма с кинезитерапевта Виктор Бумбалов.

В петък от 10,30 часа е първата контрола на Черно море от лятната подготовка. “Моряците" ще приемат тима на Черноморец Балчик на стадион “Младост".

За спаринга с втородивизионния тим треньорът Илиан Илиев ще използва петима юноши от школата на клуба. Това са Александър Георгиев, Виктор Попов, Данаил Димов, Мартин Дичев и Велислав Василев, като първите трима се готвят с представителния отбор от началото на седмицата.

С мъжете тренира и младият Александър Стефанов, който на сутрешното занимание получи разтежение и отпада от сметките на специалиста за спаринга.

Втората тренировка на “моряците" за деня е следобед на стадион “Тича".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).