Анатолий Кирилов е новият наставник на "соколите"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:47 / 05.03.2009
936
Анатолий Кирилов е новият старши треньор на Спартак (Варна). Днес той подписа трудов договор и утре официално ще бъде лицензиран в Българския футболен съюз. Кирилов ще работи в екип с Драголюб Симонович, който е спортно-технически директор в щаба на "соколите". За последно младият специалист бе начело на Ботев (Криводол), а преди това е водил и утрешния съперник на варненци Локомотив (Мездра).
Аржентиският състезател Джонатан, който изкара 10-дневен пробен период на Коритото, днес бе освободен. Утре сутринта варненци отпътуват за Правец, където ще отседнат преди двубоя срещу новаците в елита. От групата със сигурност отпада Иван Найденов, който все още не е възстановен от контузията си. Очаква се Анатолий Кирилов да заложи на следния титулярен състав - Цветомир Цанков, Стефан Дончев, Даниел Моралес, Стоян Георгиев, Юри Иванов, Боян Илиев, Николай Петров, Велимир Иванович, Адриано Миранда, Енцо Малинди и Стойко Сакалиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).