Радо Станев: Локо (Мз) е стабилен. Спартак събра добри играчи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:49 / 05.03.2009
726
Варненският вратар Радостин Станев не пожела да се ангажира с прогноза за двубоя от първия кръг на "А" група между настоящия му отбор Локомотив (Мездра) и родния му Спартак. Двата тима се изправят един срещу друг утре от 13 ч. в мач от 16-ия кръг на "А" група. "Като гледам, в контролите Спартак играе слабо. Но пък събраха добри футболисти и се надявам, че няма да имат проблеми с оставането в групата. Локомотив пък е стабилен отбор, има 21 точки. Това, че се разделихме с няколко играчи не е отслабило отбора и няма да се отрази на представянето ни през пролетта. Много добре стана, че Атанас Николов и Костадин Марков, които имаха някакви проблеми с клуба, се връщат. Те са изключително ценни за Локомотив. Колкото до предстоящия мач със Спартак, не мога да се ангажирам с конкретна прогноза", заяви за "Позвънете Новини" Станев.
Той изрази задоволството си от назначението на съгражданина му Атанас Атанасов за треньор на "железничарите". "Той е млад и перспективен треньор. Футболът му е ясен. Практиката му като наставник е малка, но бъдещето е пред него. Георги Бачев държеше много да го назначи, тъй като търсеше точно млад и амбициозен треньор", сподели Радо.
Опитният вратар ще пропусне минимум половината пролетен полусезон. В рамките само на три месеца той за втори път получи остро възпаление на бъбреците и лежа 10 дни в Александровска болница в София. "Тъкмо се бях оправил и ме повтори. Търсим причината, поради която стана така. Сега трябва да се пазя от настинки. Лошото е, че поне два месеца няма да мога да играя", завърши Станев.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).