Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Даниел Димитров: Отпаднахме по най-нелепия начин от Балканската лига
Автор: Екип Varna24.bg 19:51 / 05.03.2009Коментари (0)473
© Ole-bg.com
Бившият старши треньор на Черно море Даниел Димитров, който в момента е помощник на Предраг Бадняревич, заяви, че баскетболистите му са отпаднали по най-нелепия начин от Балканската лига. Варненци бяха надиграни от Фершпед Работнички с 81:61, като загуба с по-малко от 16 точки класираше "моряците" за финалната четворка. "Всички се чувстваме ужасно след отпадането ни. Аз съм сигурен, че ако изиграем последните две минути и половина още 20 пъти, няма да паднем. Не можем да си обясним защо стана така. В първия мач показахме, че можем да изпълним целите си, но всичко се провали при гостуването ни. В последните минути на игрището бяха най-опитните играчи. За мен Работнички показа повече желание, характер и по-разумна игра. Ние за съжаление бяхме на другия полюс. Направихме редица грешки във важните моменти и загубихме. Не трябва да се оправдаваме, че дългото пътуване ни е попречило да спечелим. Най-лесно е да търсим подобни причини. Всичко е до воля и характер", каза за "Позвънете Новини" Даниел Димитров.
Той добави, че не може да даде персонални оценки на играчите. "Аз съм помощник-треньор и не мога да кажа нищо. Сега в момента работим единствено за излизането от психологическия шок", сподели Димитров.
Бившият национал разкри, че вече няколко пъти се е чул с президента Асен Христов след отпадането. "За Асен Христов този турнир бе приоритет. Няма как да не е разочарован. Не мога да си представя как се чувстват хората, които дават пари и милеят за отбора", заяви помощник-треньорът.
Той сподели и какви са очакванията за предстоящия мач утре от шампионата на България срещу Левски. Двубоят ще се играе в зала "Универсиада" от 17,30 ч. "Столичани са в същото положение. И те отпаднаха от Балканската лига, след като имаха преднина от 16 точки. Присхически и двата отбора сме разтроени. Сигурно е обаче, че както винаги ще излезем, за да победим", завърши Даниел Димитров.
За предстоящия мач утре Предраг Бадняревич ще може да използва всички баскетболисти.

Източник: Александър Георгиев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: