Наско Атанасов очаква тежък мач срещу Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:08 / 06.03.2009
623
Старши треньорът на Локомотив (Мездра) Атанас Атанасов очаква изключително тежък мач срещу родния си клуб утре. "Спартак е много добър и опитен отбор, така че очаквам много тежък мач. Имат качествени играчи. Резултатите в контролите нямат нищо общо с това, което ще бъде в първенството. Спартак може да изненада всеки съперник. Нашият отбор не е в много добро състояние в момента. В този двубой ще победи отборът, който е по-мотивиран и направи по-малко грешки", каза за "Позвънете Новини" Атанасов.
Той призна, че има сантименти към родния си клуб. "В предстоящия мач ще искам Локомотив (Мездра) да победи, но оттам нататък ще се стараем да бием всеки, който съперничи на Спартак в борбата за оцеляване", категоричен бе младият специалист.
Атанасов няма да може да разчита на новопривлечените през зимата чужденци - Бамба, Асана и Рачка, тъй като няма как те да бъдат картотекирани.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).