Излъчват двубой на варненец в 34 държави

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:03 / 10.03.2009
523
Варненецът Иван Иванов (категория до 77 килограма) е част от националния отбор на България по ММА (смесени бойни изкуства), който ще участва в международната лига М1 Чалъндж. Нашите са в група със САЩ, Финландия и сборен отбор на бойците от Белгия, Холандия и Люксембург (Бенелюкс). Турнирът е втори пореден кръг и първи с участието на страната ни. В Сиатъл (САЩ) вече се изправиха един срещу друг първите състави от нашата група – Финландия и Бенелюкс. Срещите между бойците на България и САЩ са на 28 март в Бургас и ще бъдат предавани по телевизията в 34 държави по света. Освен Иван Иванов, който се състезава за варненския клуб Лъвовете, националният флаг ще защитават Янко Янев–Нинджата (70 кг), Йордан Радев (84 кг), Атанас Джамбазов (93 кг) и Веселин Божинов (над 93 кг). Резерви за българския национален отбор ще са други двама бойци на СК Лъвовете - Светослав Георгиев и Николай Добруджански.
Съперник на Янко Янев ще е 28-годишният Ренато Миглиакио с бразилска кръв, носител на черен колан по бразилско джиу джицу и джудо. Той има в актива си четири победи от четири професионални мача, две от които спечелени със задушаване. Предизвикателство за Иван Иванов ще бъде да срещне на ринга боеца Стив Карл, който  е спечелил седем мача и е регистрирал една загуба на профи подиума. Йордан Радев ще се изправи в категория до 84 кг срещу Хърбърт Гудман. 31-годишният тъмнокож американец с прозвище Шепотът има осем победи на професионалния ринг. Наско Джамбазов играе с тъмнокожия боец Чарлз Григсби с прозвище Преподобният, който има 15 победи и четири загуби. Шампионът в различни стилове и тежка категория атрактивен боец Веселин Божинов ще срещне на на ринга Ли Лойд Маршбанкс-Кадилака, чийто актив е 15 към 8.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).