Генко Славов: Берое ще влезе, но ние можем да бием!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:24 / 12.03.2009
614
Вратарят на втородивизионния Волов Генко Славов очаква изключително труден домакински мач на неговия тим срещу Берое  в събота  от 15,30 ч. Шуменският тим е на последно място в класирането и приема лидера от Стара Загора, чийто старши треньор е Илиан Илиев. "Няма спор, Берое е най-добрият отбор в Източната "Б" група и няма съмнение, че ще влезе в елитната дивизия. Ние обаче сме на дъното и трябва да излизаме нагоре. Започнахме добре през пролетта с победа над другия отбор от Стара Загора - Локомотив. Сега ще се постараем отново да бием, колкото и да ни е трудно. За нас най-важно е да взимаме домакинските си мачове и по възможност някои навън. Впечатленията от Берое няма как да не са добри, но това не ни касае. Имаме си цели и трябва да ги гоним. Доколкото имаме възможонст, ще се борим. Имаме сили да спасим отбора", каза за "Позвънете Новини" варненският вратар, който е юноша на Спартак.
Генко призна, че селекцията в Шумен е добра, след като са привлечени 5-6 футболисти във всички линии. Самият Славов се чувства добре във Волов. "Тренираме добре с Румен Рангелов. Черпя от неговия опит", завърши 28-годишният страж, който преди време игра и в ЦСКА.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).