Потресаващи подробности за смъртта на футболиста Емил Рачев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:27 / 27.08.2018
3057
Починалият внезапно 28-годишен футболист Емил Рачев, за чиято кончина съобщихме по-рано, е издъхнал в ръцете на баща си. В неделя вечерта Емо си легнал да спи с гаджето си. Преди това, както и през деня, той не е имал никакви оплаквания.

Малко след полунощ приятелката на халфа се събудила от странни звуци, които любимият й започнал да издава в съня си, съобщава Блиц. Рачев хъркал силно и се давел, без да може да се събуди. Изплашеното момиче извикало баща му от съседната стая. Но когато силно стресираният родител изтичал да види какво се случва, синът му починал в ръцете му.

"Докато тръгнат да звънят на "Спешна помощ", Емо е издъхнал. Станало е много бързо. Трагедията е огромна. Приятелката му, която живееше при него в дома му, е в огромен стрес. Баща му - също", разказаха източници на Блиц от Казанлък.

Засега няма официално потвърждение коя е причината за смъртта на звездата на Розова долина – дали става въпрос за инфаркт или инсулт. Най-вероятно - инфаркт...

Припомняме, че погребението на Емо ще бъде утре от 14 часа в Казанлък.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).