Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море удари Вихрен с 2:0 в София
Автор: Екип Varna24.bg 15:04 / 15.03.2009Коментари (0)2811
© sportni.bg
Отборът на Черно море записа втора поредна победа през пролетния дял на шампионата, след като се наложи с 2:0 срещу Вихрен. Срещата се игра на "Георги Аспарухов" в София, заради ремонта на стадиона на тима от Сандански.

Двубоят можеше да се развие по съвсем различен начин, ако Десислав Русев не бе пропуснал дузпа за Вихрен в 14-ата минута на мача. Вратарят Карамфил Илчев обаче се представи на висота и отрази изстрела на нападателя на домакините. Това бе преломният момент в срещата, след който играчите на Черно море взеха инициативата. Само три минути по-късно те успяха да поведат в резултата след попадение на Йордан Юруков. До него се стигна след чудесна комбинация между Александър Александров-Кривия и Даниел Георгиев, извела Юруков на стрелкова позиция. До края на първата част варненци имаха още няколко добри ситуации пред вратата на санданчани, но не м
© sportni.bg
ожаха да стигнат до попадение.

През втората част "моряците" вкараха само едно попадение чрез Мирослав Манолов, но имаха възможност за далеч по-убедителен успех. Попадението на голмайстора на Черно море падна в 58-ата минута след груба грешка на защитата на Вихрен, която спря да играе, очаквайки сигнал за засада. Такъв обаче логично нямаше и Манолов преодоля с лекота Годжев, вкарвайки осмия си гол за сезона. Най-близо до ново попадение бе отново Юруков, но ударът му от воле срещна левия страничен стълб на вратата на Годжев.

С тази победа варненци вече имат 32 точки и се утвърждават на третото място. Вихрен пък не успя да се възползва от вчерашните издънки на конкурентите Ботев, Спартак (Варна) и Беласица и остава много близо до опасната зона. Отборът от Сандански е на 13-о място с 16 точки, само една повече от 14-ия Ботев.

Източник: Sportal.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: