Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Никола Спасов: Постигнахме сравнително леко победата
Автор: Екип Varna24.bg 20:57 / 15.03.2009Коментари (0)757
© Михаил Дечев
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов бе изключително доволен от победата на своя тим над Вихрен. "Постигнахме сравнително лесно успеха. В началото имаше много нерви, видях неувереност в отбора, която не мога да си я обясня. Не знам от къде дойде това напрежение. Заради това се стигна и до дузпата. Мачът щеше да тръгне надругаде, ако дузпата бе реализирана. След като Карамфил спаси удара обаче ние контролирахме нещата и в крайна сметка победихме. Моето нервно поведение по време на цялата среща беше, защото исках по някакъв начин да поддържам нивото на концентрация и мобилизация на играчите. Не трябваше да допускаме гол. След като поведохме с 1:0 през първото полувреме, вече бях спокоен, че ще постигнем победата в тази среща", заяви след мача Спасов.
Той призна, че е много доволен от дебюта на Атанас Борносузов, който игра 73 минути на терена. "Справи се много добре със задачите, с които го бях натоварил. Смених го, защото дори в контролите няма цял мач. Така че все още не беше готов за 90 минути игра", категоричен бе 50-годишният специалист.
Спасов каза още, че ако имат възможност, "моряците" ще атакуват дори и титлата. Както е известно, те изостават със 7 и 6 точки на първия и втория Левски и ЦСКА, но приемат двата гранда, както и Литекс през пролетния полусезон във Варна. "Моето желание е да печелим колкото се може повече мачове. Естествено, че ако ни се удаде възможност, ще атакуваме първото място. Доволен съм от това, което правим. Дано да продължаваме. Най-важното, което изисквам от играчите, е постоянство. Все още не сме това, което искам да бъдем", завърши треньорът.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: