Спартак изненада Сливен и спечели първа победа от 10 мача насам

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:05 / 18.03.2009
1494
Спартак постигна първа победа от 10 мача насам, след като изненадващо взе трите точки срещу Сливен като гост и по този начин бетонира Беласица на последното място в А група.
„Соколите” имаха инициативата през първата част, но не вкараха гол, а през второто полувреме Велимир Иванович вкара така ценното попадение за гостите в 55-ата мин.
До края отборът на Сливен се опита да намери път към вратата на Спартак, но така и не можа да направи нищо и в крайна сметка записа третата си поредна загуба от началото на сезона.  
Срещата започна равностойно, но варненци бързо показаха, че не са В 14-ата мин. Стойко Сакалиев отправи опасен удар с глава, който бе отразен от сливенския страж. По-добрата игра на "соколите" бе увенчана с гол в 55-та минута, когато след отлична многоходова атака топката попадна в краката на Велимир Иванович, който със силен удар разстреля Чавдаров и даде преднина на "Спартак", като този гол се оказа единствен и победен за тима, който не познаваше вкуса на победата от десет мача насам.


Сливен - Спартак Варна - 0:1

Голмайстор: 0:1 Велимир Иванович 56

Стадион "Хаджи Димитър" - 3000 зрители

Жълти картони: Киков, Въндев; Стойков

Съдия: Станислав Ставров

Сливен - Чавдаров, Стоянов, Динев (49 Киков),И. Янев, Илиев , Караматев (46 Петаков), Коста Янев, Бакалов (46 Петър Стоянов), Въндев, Иван Стоянов и Ямуков

Спартак Варна - Цанков, Иванов, Илиев, Георгиев, Дончев (46 Стойков), Моралес, Петров, Миранда, Иванович, Малинди (80 Найденов, 87 Костадинов), Сакалиев



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).