Анатолий Кирилов: Не вярвам домакините да са ни подценили

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:31 / 18.03.2009
679
Треньорът на Спартак (Варна) Анатолий Кирилов изрази своето задоволство от жизненоважната победа на неговия тим като гост на Сливен с 1:0. Той обеща Спартак да се бори до последно за оцеляването си в "А" група. "Много важни три точки. Бяхме разочаровани след домакинското равенство с Беласица, но се радвам, че се вдигнахме и успяхме да спечелим тази трудна среща. Ще се борим до последно и се надявам, че ще запазим мястото си в "А" група. Не вярвам домакините да са ни подценили, по-важното е, че ние имахме своя шанс и спечелихме три ценни точки, които ще ни бъдат от полза за класирането", заяви Кирилов.
Треньорът на Сливен Георги Дерменджиев изказа своето разочарование от третата поредна загуба на неговия отбор. Той каза, че не знае дали ще остане на поста си и това решение ще бъде взето от президента Йордан Лечков. "За съжаление проспахме цялото първо полувреме и след това беше трудно да се върнем в срещата. В отбора имаше напрежение след двете поредни загуби, но това само ни попречи. Изпуснахме твърде много положения. Това дали оставам треньор на отбора зависи само от президента Йордан Лечков. Той решава кой да води Сливен", заяви Дерменджиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).