Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Георги Илиев: Най-важното е, че в тима има огромен хъс
Автор: Екип Varna24.bg 21:28 / 19.03.2009Коментари (0)1129
© Ole-bg.com
Полузащитникът на Черно море Георги Илиев определи като изключително трудна победата над Ботев (Пд) в 18-ия кръг на "А група. Варненецът влезе като резерва през второто полувреме на мача и вкара единственото попадение от фаул в 88-ата минута на двубоя. "Много важна победа в изключително труден мач. 80 минути играхме с десет човека на тежък терен. И преди това не сме мислили, че ще е лесно, но с червения картон нещата станаха много сложни. Иначе никой не вини Карамфил Илчев за постъпката му в 10-ата минута. Той имаше една секунда да реши какво да прави с излезлия срещу него нападател и смятам, че взе най-подходящото решение", сподели за "Позвънете Новини" Жоро. Състезателят призна, че за него радостта от гола е двойна, тъй като е играл за другия пловдивски отбор Локомотив и недолюбва "канарчетата".
Той изрази задоволството си от това, че всички футболисти са проявили характер в тежките условия. Самият Жоро боледуваше от вирус в последните три дни, но влезе в игра. "Не се чувствах добре, но въпреки проблемите, се радвам, че успях да помогна на отбора. Същото бе положението и с Данчо Юруков, който се оплакваше от разтежение, но влезе в игра на полувремето. Най-радващото в случая е, че проявихме характер. В отбора има огромен хъс и желание. Всеки иска да се побеждава и дава всичко от себе си. Играем мач за мач и е добре, че засега успяваме да побеждаваме", добави 28-годишният футболист.
Илиев призна, че често остава след тренировки, за да бие фаулове и се радва, че тези занимания са дали резултат.
Жоро очаква труден мач срещу Черноморец в Бургас в събота от 19-ия кръг на "А" група. "Гледах съперника срещу Ботев, когато победи с 2:1. Добър отбор е. Има амбициозен треньор в лицето на Красимир Балъков. В Бургас се опитват да градят нещо сериозно. Срещу нас ще скочат здраво, тъй като загубиха последните си мачове. Като се има предвид, че единият бе у дома срещу Локо (Пд) с 1:3, то е ясно, че Черноморец ще иска да се реваншира пред привържениците си. Ще излязат пределно мобилизирани", завърши любимецът на зелено-бялата агитка.


Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: