Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Моралес: Предпочитам мачове с ЦСКА и Левски, отколкото с Беласица и Миньор
Автор: Екип Varna24.bg 21:33 / 19.03.2009Коментари (0)1088
© Ole-bg.com
Полузащитникът на Спартак (Варна) Даниел Моралес предпочита да играе срещу отбори като ЦСКА и Левски, вместо с Беласица и Миньор (Перник). Това призна бразилецът пред "Позвънете Новини" преди съботния мач срещу "червените" от 19-ия кръг на "А" група. В сряда варненци биха Сливен като гости с 1:0 и са 14-ти с равен брой точки с 13-ия Вихрен.
"Знаем срещу какъв отбор излизаме. Хубавото е, че след победата над Сливен има настроение в отбора. Трите точки в сряда обаче не ни успокояват. Имаме мач и в събота, който е от изключително значение за нас. Аз обичам да играя в такива двубои - срещу Левски, ЦСКА, Локо (Сф), Литекс. Това са моите мачове, а не тези срещу Беласица и Миньор", каза бразилецът.
Той призна, че успехът над Сливен не е достатъчен на "соколите" и те трябва да спечелят още много точки, за да изпълнят целите си. "След загубените точки срещу Беласица нямахме друг избор и се мобилизирахме. Постигнахме много ценна победа, но ни трябват още. В момента сме много далеч от мястото, което заслужаваме. Отборът игра много добре, изпълни си задачите. Не дадохме никаква възможност на домакините да вкарат. Те нямат чисто положение с изключение на един корнер в края на първото полувреме. Хубавото е, че Черно море, Локо (Сф) и Локо (Мз) биха нашите основни конкуренти", сподели Моро.
Бразилецът се оплака от грубата на игра на състезателя на Сливен, който е контузил Иван Найденов. "Иван почива 40 дни, за да се възстанови, а футболист на домакините му влезе зверски с двата крака само пет минети, след като се появи на терена. Удари го в прасеца и сега има огромен хематом, кръв и подутина. След срещата момчето не можеше да ходи", ядосва се Моралес.
Найденов е под въпрос за утрешния мач, а с проблеми е и Стефан Дончев. Левият защитник е с надуто коляно, също от срещата с "воеводите".

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: