Силно варненско представяне на мотокроса край Аксаково

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:57 / 22.03.2009
618
Мъжете на варненския клуб Крейзи фокс и юношите на другия представител на морската столица - Мото рейсинг, станаха отборни шампиони на провелия се на пистата край Аксаково първи кръг от държавното първенство по мотокрос. В надпреварата се пуснаха 93 пилоти от 17 клуба в България. При 65-кубиковите титлата взе Валентин Роблев (Мотошмиц-София). След него се наредиха Станимир Илиев (Габрово) и Хакан Халми (Севлиево). В надпреварата до 85 куб.см титлата завоюва Янко Ташев (Троян), втори е Георги Гочев (Крейзи фокс), а трети - Шевки Шевкиев (Мото рейсинг). Варненeцът Васил Томов от Крейзи Фокс пък се задоволи с бронза в надпреварата на АТV. При 25-кубиковите мотори първо и второ място заеха състезатели на Литекс (Ловеч) Бончо Аврамов и Мартин Тодоров.
"Доволен съм от състезанието. Не очаквах да има толкова много състезатели, но явно спортът ни се развива. Трасето просто беше невероятно. Всичко по организацията бе направено като хората", каза за "Позвънете Новини" президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов.
Следващата надпреварата ще се проведе на 24 май в Елена.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).