Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Контролата на Черно море с Фарул може да е на "Тича"
Автор: Екип Varna24.bg 19:55 / 24.03.2009Коментари (0)1196
© Sportal.bg
Контролата между Черно море и Фарул (Констанца) почти сигурно ще се играе на стадион "Тича" във Варна. Двата щаба първоначално се бяха разбрали да се срещнат в Албена, но сега има вариант спарингът да е във Варна, като окончателно това ще стане ясно утре.
Днес отборът тренира преди обяд на стадион "Корабостроител" под Аспаруховия мост, а следобед влезе във фитнес-залата. Почивка от заниманията получиха Атанас Борносузов, който има частично разкъсване на мускулните влакна на прасеца, и Танко Дяков, който е с разтежение. Утре защитникът ще мине преглед при лекаря д-р Метин Мутлу, за да стане окончателно ясно колко време ще трае възстановяването му.
На облекчен режим пък се готвят имащият оток в коленете Мирослав Манолов, Даниел Димов, който е с разцепена устна, и Николай Домакинов, чиито крака са набити от изкуствения терен в Бургас. Милен Петков и Георги Какалов също продължават да се възстановяват от травмите, заради които не играха в последните двубои. Михаил Лазаров е напълно готов след контузията, която получи на загрявката преди срещата с Черноморец.
Утре дублиращият отбор на варненци гостува на Ботев в Пловдив, в неделя приема Черноморец, а на 1 април посреща Вихрен (Сандански).







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: