Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Волейболистите загубиха с 0:3 от ЦСКА
Автор: Екип Varna24.bg 23:58 / 27.03.2009Коментари (0)290
©
Волейболистите на варненския Черно море-БАСК приключиха участието си в Суперлигата на България, след като претърпяха втора загуба от ЦСКА в 1/4-финалния плейоф. След силния първи мач, в който "баските" загубиха с 3:2, вчера те бяха победени с 3:0 (25:18, 25:20, 25:20). Вторият двубой трябваше да се играе във Варна, но Черно море отстъпи правото си на домакинство. Така шампионът ЦСКА стана първия отбор в Суперлигата, който се класира за полуфиналите, след като спечели серията с 2:0 победи.
Варненските волейболисти имаха своите шансове за успех, като водеха в резултата във втория и третия гейм. Волейболистите на ЦСКА обаче бяха с класа над съперника си и логично спечелиха с 3:0. Основен принос за успеха имаше кенийският диагонал на "червените" Филип Мейо, който, освен с мощните си атаки, се отличи с многото си успешни блокади.
Съперник на ЦСКА на полуфинала ще бъде победителят от другия 1/4-финал – Марек-Юнион Ивкони – Пирин-Балканстрой, който ще се играе днес. Отборът от Разлог спечели първата среща в Дупница с 3:2.
"Не мога да не съм доволен от играта на момчетата. Отново имахме шанс да спечелим. Във втория и третия гейм водихме до 20-ата точка, но за пореден път не издържахме психически. Кристиян Пенчев и Калоян Кънев играха с температура и това донякъде ни попречи да покажем пълния си потенциал", коментира за "Позвънете Новини" наставникът на Черно море Юли Тупанков.
Старши треньорът разкри, че отстъпването на домакинството е било негова идея. "Предложението бе от страната на ЦСКА, но аз си го мислих отдавна. Смятах, че по този начин ще можем да изненадаме ЦСКА. Донякъде се получи, но не трябва да забравяме, че столичани са доста по-силен отбор от нас", каза наставникът.
Той направи и оценка на представянето на "баските" през целия шампионат. "Единствено на Борис Янков и Виктор Йосифов може да се даде положителна оценка. Всички други играха на приливи и отливи", завърши младият специалист.

Източник: Александър Георгиев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: