МФК Варна ще играе и плажен футбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:07 / 02.04.2009
640
Шампионът на България по футзал Минифутболен клуб Варна ще развива още един спорт, разкри пред Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com техническият директор Венко Иванов. Неговите състезатели ще се изявяват и в плажния футбол от това лято. "Отдавна имахме предложение да играем на плажа. В началото обаче искахме да изпълним основната ни цел - спечелването на титлата в залата. Оставихме го за по-далечно бъдеще и сега смятаме, че този момент дойде. На този етап имаме достатъчно хора и можем да си позволим да се включим и там", заяви Венко. В клуба все още нямат информация кога ще започне първенството и колко турнира ще се проведат.
Четири дни след спечелването на титлата във футзала МФК Варна продължава да тренира здраво. От следващата седмица в заниманията се включва и капитанът на тима Борис Трендафилов, а след около месец ще има яснота относно селекцията.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).