Модерен петобой - варненци с отлични резултати

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:45 / 05.04.2009
1135

Младите състезатели на варненския клуб по модерен петобой Одесос 2008 постигнаха отлични резултати на ДП във В.Търново. Надпреварата бе за момичета и момчета до 12 години (двубой - плуване и крос). Варненци окупираха първите места в индивидуалното и отборно класиране, както и в щафетата за момичета.

Призьорите от варненския клуб Одесос 2008

1-во място индивидуално класиране - Ива Миланова
В отборната надпревара 1-вото място за варненския клуб бе извоювано от Ива Миланова, Аделина Петрова, Василена Тимофеева и Габриела Стоянова
1-во място в щафетата бе постиганот отново от състезателките Ива Миланова, Аделина Петрова и Василена Тимофеева.
Момчетата на варненския клуб, макар и само 10 годишни успяха да се преборят за 5-ото място в отборното класиране. Въпреки това си представяне, младият варненски клуб - с по-малко от 1-годишна история, се счита за изключителен успех.
Треньoри на младите атлети са Невена Димитрова и Цветана Герасимова.
Председателят на клуба – Детелина Желязкова заяви непосредствено след награждаването, че оттук на сетне предизвикателствата за тях са единствено в посока създаване на силни състави в другите възрастови групи и че въпреки липсата на средства в българския спорт техния капацитет и решимост ще ги изведат до това достижение изключително скоро. "Клубът успешно партнира с ДАМС и Община Варна и това ни дава допълнителна увереност в позитивните перспективи", коментира Детелина Желязкова.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).