Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Боян Илиев: Не дават точки само за добра игра, трябва да сме концентрирани пред гола
Автор: Екип Varna24.bg 21:26 / 08.04.2009Коментари (0)713
© Ole-bg.com
Капитанът на Спартак (Варна) Боян Илиев е категоричен, че с играта, която демонстрират, "соколите" няма да имат проблеми със запазването на мястото си в "А" група. Главното, което трябва да коригират, според универсалния футболист, обаче е концентрацията пред гола. Както е известно, в последния си мач варненци цял мач водиха играта срещу Локомотив в Пловдив, но изпуснаха куп положения и в последната минута загубиха с 1:2. В момента тимът е в зоната на изпадащите с 16 точки, с три по-малко от 13-ия Вихрен.
"В Пловдив си изтървахме положенията и накрая Господ ни наказа. Продължаваме да се борим. Не смятаме колко точки ни трябват, а във всеки един мач излизаме за победа. Лошото е, че обръчът се стяга, а оставащите мачове намаляват. Играем добре, но трябва да сме по-концентрирани пред гола. Ако го направим, няма да имаме проблеми", коментира пред "Позвънете Новини" Боян.
Той призна, че е нормално и другите отбори, които се борят за оставане в елита, да побеждават. "Четири кръга резултатите на другите от
© Ole-bg.com
бори бяха в наша полза, тъй като те губиха точки. Нормално е вече и те да бият. Хубаво-лошо, ние сме си виновни. Все пак не правим трагедии и продължаваме напред. Важното е, че всички момчета играем. Лошото е, че за хубава игра не се дават точки. Трябва да побеждаваме съперниците си. Всички са безкрайно мотивирани да покажат качествата си, които определено са за "А" група", категоричен е юношата на "соколите".
Илиев очаква предстоящия мач със Славия в София да е много труден. Двата тима се изправят един срещу друг в 21-ия кръг на "А" група в събота от 17 ч. на стадиона в столичния квартал "Овча купел", а сблъсъкът ще бъде излъчен директно по телевизия "Ринг". "Съперникът ни играе добър футбол от началото на пролетния полусезон. Със сигурност ще е трудно, но ще стане хубав мач. Ще бъде редаван по телевизията, така че се надявам зрителите да станат свидетели на добър резултат за нас. Пак повтарям обаче, че за да го постигнем, ще трябва да сме по-концентрирани пред гола", завърши Боцето.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: