Варненски баскетболист рисува графики с голи жени

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
01:10 / 14.04.2009
6759
Калоян Иванов по стъпките на Бербатов в самодейното изкуство


Какво ли не прави скуката със спортистите особено когато са в чужбина. Обилното свободно време превърна баскетболния национал Калоян Иванов в художник. 23-годишното крило има ново хоби - рисува графики. Първите няколко скици, предимно на голи жени, се оказали сполучливи и варненeцът, подобно на футболиста Димитър Бребатов, решил да продължи с опитите в сферата на изкуството. Засега Калоян хваща молива от скука, но според негови близки той е почти толкова добър в рисуването, колкото в дрибъла. Преди няколко месеца съвсем на шега Иванов нарисувал една картина, а малко след това всичко се превърнало в сериозно увлечение.
- Засега рисувам неща, които съм виждал някъде - призна Калоян. - Намирам този начин за убиване на времето за интересен. Понякога няма нищо за гледане по телевизията, приятелката ми учи и на мен ми е доста скучно. Разглеждам наоколо, харесвам си нещо и започвам да го рисувам.
Калоян е за втора поредна година в Менорка (Испания), където се състезава в местния Виве. От тази година заедно с него е и чаровната му приятелка Таня. Самият той призна, че харесва Испания, но понякога му писва.


Мая Димитрова - 7 дни спор

Източник: Мая Димитрова - 7 дни спорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).