Моряците ще играят за Жоро Илиев срещу Локо (Сф)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:28 / 17.04.2009
699
И равенство оставя изцяло зелено-белите в битката за медалите в първенството

Черно море излиза утре от 13 ч. срещу Локомотив в София в мач, от който до голяма степен ще реши спора за 3-тото място във временното класиране. Моряците имат 40 точки, колкото и железничарите, и по-лоша голова разлика. В първия двубой обаче варненци победиха с 1:0 и затова заемат позицията, отреждаща бронзовите медали.
Варненци няма да бъдат в пълния си състав, тъй като дадоха свидна жертва при домакинството си на Локомотив (Пд). Бранителят на смърфовете Ангел Йошев счупи на 2 места челюстта на халфа Георги Илиев, с което го изкара извън терените до края на сезона. До края на пролетния полусезон варненци ще играят за Георги Илиев с пожеланието за по-бързо възстановяване на черноморската рожба. Капитанът Александър Александров-Алекс пък е с 5 шева на главата от въпросния мач и цяла седмица имаше забрана да играе с глава. Въпреки това от лагера на Черно море са убедени, че могат да извлекат необходимия резултат при гостуването си в Надежда. Дори и равенство ще остави моряците изцяло в играта за медалите и квота за евротурнирите.
Аут от мача е и бранителят Александър Александров.
Двубоят ще бъде излъчен пряко по ТВ2.
Групата на Черно море:
Илчев, Лазаров, Домакинов, Бачев, Борносузов, Петков, Дяков, Юруков, Алекс, Манолов, Георгиев, Пиргов, Димов, Флорес, Кулибали, Стоянов, Какалов, Колев

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).