Варна ще е домакин на вторият кръг от националния шампионат по Офроуд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:43 / 22.04.2009
308
Домакин на вторият кръг от националния шампионат по Офроуд ще бъде Варна и по-точно, едноименният офроуд-клуб в черноморската столица. Състезанието се организира още от БФАС, както и с любезното съдействие на Община Балчик и Община Аксаково. Старт-финалът ще бъде в с.Кранево.
Първият състезателен ден участниците ще преминат прес насечените местности на Батово, Дебрене, Долище и Изворско. Официалното откриване е на 2 май в 9.00 ч. в село Кранево /централен площад/. Веднага след това ще бъде даден и стартът.

Трасето включва изключително трудни пресечени зони в гориста и полска местност.

Вторият състезателен ден ще се проведе по маршрут "Паша дере", "Харамията", с.Преселци, като стартът ще бъде даден до поделение "Чайка", под Аспарухов мост във Варна.
Очаква се в състезанието да вземат участие повече от 30 екипажа. Сред тях ще бъдат най-добрите български офроуд-пилоти. Финалът на състезанието е на 4 май около 16.00 ч.в с.Кранево. Там ще се състои и церемонията по награждаването на призьорите.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).