Никола Спасов и Мъри след мача

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:01 / 22.04.2009
471

Никола Спасов, наставник на "морето":
Страхотен мач, резултатът е абсолютно реален

Старши треньорът на "Черно море" Никола Спасов остана доволен от спечелената точка срещу "Литекс" при нулевото равенство между двата отбора. Спасов добави, че е разтревожен от многото контузии в тима, но според него има кой да замести контузените.
„Страхотен мач! Мисля, че резултатът е абсолютно реален и заслужен. Единственото лошо е, че не видяхме голове. За нас точката си е точка, запазваме позициите си. Смятам, че резултатът е по-лош за "Литекс", отколкото за нас. Мисля, че равенството е положително за нас, още повече, че играхме срещу Литекс - един от най-добрите отбори в България. Съдията не мога да кажа, че свири перфектно, допусна някои грешки, но и той е човек”, заяви специалистът.

Станимир Стоилов, наставник на "оранжевите":
Получи се интересен двубой, резултатът е реален

Старши треньорът на Литекс Станимир Стоилов заяви, че е доволен от играта на неговите футболисти. Той допълни, че всеки тим играе сам за себе си и не би трябвало да има доволни, след като мача е завършил 0:0.
„Стана интересен двубой и двата отбора искаха да победят, но резултатът е реален. Литекс играеше за себе си. Трябва да побеждаваме, това е най-важното. Ние трябва да продължаваме да работим и резултатите ще дойдат”, каза Стоилов. „Двата отбора искаха да победят. Не се получи това, което искахме. Резултатът е справедлив. Грубата игра не бе санкционирана. На съдиите им се плаща, за да свирят. Получава се така, че те ощетяват Литекс. Надявам се да продължим да играем добре. Всичко се получава добре, но не печелим. Имаме си неща, върху които трябва да работим”, коментира Мъри.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).