Тони Костадинов аут за месец от терените

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:01 / 23.04.2009
587
Полузащитникът Антон Костадинов, който в двубоя срещу Пирин записа двайсетина игрови минути и бе заменен принудително, ще остане извън игра около един месец. Това заявиха от лекарския щаб на варненци, след като прегледаха обстойно състезателя. Футболистът има разтегнат бедрен мускул.
Три дни защитникът Стефан Дончев се бори с висока температура, причинена от вирусно заболяване. Лекарите са на мнение, че играчът ще бъде в кондиция за важния домакински мач срещу Вихрен в събота.
Други състезатели със сериозни контузии в щаба на "соколите" няма. Чувства се натрупана умора, но това е нормално с оглед напредналата фаза на първенството. Днес футболистите бяха подложени на възстановителни процедури.
Станаха ясни и съдийските назначения за XXIV кръг от шампионата. Главен рефер на двубоя Спартак - Вихрен ще бъде Георги Йорданов, с асистенти Николай Петров и Йосиф Ронков - и тримата са от Габрово. 4-ти съдия на срещата ще бъде Михаил Йорданов от Разград.
В петък дублиращият отбор на Спартак ще играе срещу дубъла на "Пирин". Двубоят ще се състои от 11 часа, на основния терен в Спортен комплекс Локомотив във Варна.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).