Локо (Сф) и Литекс давали над 100 000 лв. на Локо (Мездра) за бой над Черно море?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:09 / 28.04.2009
1407
Изгониха Орела след пропуснатия шанс да се изкарат пари

На над 100 000 лева е била оценена евентуалната победа на Локомотив (Мездра) над Черно море, научи Спортния сайт на Варна www.OLE-BG.com. 6-цифрената сума е предложена първо от лагера на Локомотив (София), а впоследствие и от щаба на Литекс допълнително са вдигнали мизата. Както е известно, и Локо (Сф), и Литекс са преки конкуренти на моряците за бронзовите медали в първенството.
В подкрепа на тази информация дойде и пускането в игра на лидера на мездренчани Саша Симонович. Сърбинът излезе на терена на инжекции, въпреки че мачът не бе от съдбоносно значение за домакините, които в крайна сметка загубиха с 1:3 от възпитаниците на Никола Спасов.
Ден след този двубой пък дойде и другата новина от Мездра. Локомотив вече е с нов треньор и той се казва Георги Тодоров. Заради загубата Атанас Атанасов-Орела бе уволнен с обяснението за незадоволителни резултати. Истинската причина обаче е съвсем различна. Управата на Локо останала изключително недоволна от пропуснатата златна възможност в клубната каса да постъпят свежи пари.
Обяснението за незадоволителни резултати идва, след като Атанасов регистрира 4 загуби, 3 равенства и 2 победи, което за тим с възможностите на Локо е съвсем приличен резултат.

Източник: Калоян Златков, в. "Черно море"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).