Чиро Ферара подсилва Черно море 1948

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:05 / 28.04.2009
566
Съименник на бившия италиански национал по футбол Чиро Ферара може да подсили варненския тим по водна топка "Черно море 1948" за втория предварителен турнир от държавното първенство. Ватерполистът от Ботуша е играл за третодивизионни отбори в страната си, а отскоро е във Варна. Той се запознал със състезателите на шампионите на България и дори е направил няколко тренировки с тях. Има вариант Чиро да бъде картотекиран за мачовете от 15 до 17 май и да помогне с каквото може на варненци.
Тимът от морската столица води след първия предварителен турнир с актив от седем точки, пред ЦСКА, който е с пет, "Славия" с четири и "Арда", който е с нулев актив. След втория турнир първите два тима от квартета на "Черно море 1948" продължават във финалната четворка, заедно с победителите от другата група, където са варненските "Комодор" и "Дръзки". Домакин на групата на "моряците" е София, а останалите отбори ще играя помежду си във Варна.
Вратарят на шампионите Александър Милев пък бе ударен неволно от съотборник по време на тренировка и в момента е с посинени очи. Опитният състезател сподели пред "Позвънете Новини", че до 15 май ще е напълно възстановен и ще може да заключи вратата си на мачовете в столицата.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).