Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Даниел Димитров: Представянето ни досега ни прави длъжници на феновете
Автор: Екип Varna24.bg 19:27 / 30.04.2009Коментари (0)455
© Ole-bg.com
Само и единствено победа ще гонят баскетболистите на "Евроинс-Черно море" срещу шампиона "Лукойл Академик". Мачът от последния кръг на редовния сезон е в събота от 17,30 ч. в зала "Христо Борисов" във Варна, като само успех гарантира на "моряците" третото място преди плейофите. "В събота ще излязат двата тима с най-големите амплитуди в лигата ни. "Евроинс-Черно море" и "Лукойл Академик" показаха най-противоречивото представяне до момента", коментира на пресконференция вчера заместник-председателят на варненския клуб Симеон Варчев. "Специално за нас, още не знам на какво точно да отдам колебливото ни представяне. Веднъж даден състезател се представя в една светлина, а друг път потъва в мрак. Може би това се дължи от една страна на многото нови състезатели, с които започнахме сезона, може би младите все още не са се утвърдили, а вероятно и фактът, че Кори Макинтош и Атила Сантос за първи път се сблъскват с професионалния баскетбол също оказва своето влияние. Дано периодът на колебание в отбора ни вече е отминал и да покажем една по-съдържателна игра", каза още Варчев.
Той разкри, че преди гостуването в Самоков е бил поставен ултиматум на състезателите на варненския тим, че представянето им в този двубой срещу "Рилски спортист" ще е определящо за това кои евентуално ще са освободени след мача и на кои ще се разчита в плейофите. Явно ултиматумът е дал отражение, защото варненци се поздравиха с победа.
"В мача срещу "Академик" повече ще ни интересува игровото поведение на нашите състезатели. Даваме си сметка, че на моменти продуктът, който предлагаме, ни прави длъжници пред феновете. Жалкото е, че имахме възможности да атакуваме второто място, но загубихме три мача след продължения в първенството, а и в последното ни гостуване срещу Лукойл също не издържахме. В събота излизаме срещу отбор, който в спортно техническо естество има може би най-добрите играчи в България", коментира треньорът Даниел Димитров.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: