Мариян Огнянов: Обезверих се, след като ни поведоха с 2:0

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:45 / 01.05.2009
638

Преотстъпеният от Левски Мариян Огнянов изигра поредния си силен мач за Беласица, но и той не можа да помогне на неговите съотборници да се спасят от разгромната загуба с 0:6 от Черно море. Пред камерите на „Ринг ТВ” той заяви, че играчите са се обезверили още след първите 10 минути на мача. Огнянов допълни, че досега никой от ръководството на Левски не е говорил с него за евентуалното му завръщане.

„Черно море заслужено ни победи. Явно ни липсва класа и не трябва да играем в „А” група. Не може да храним каквито и да е надежди, след тези слаби игри. Не мога да коментирам играта на съотборниците ми, но аз се обезверих след първите 10 минути, когато ни поведоха с 2:0. Преди мача си говорихме, че трябва да играем много стегнато в първите 10-15 минути на мача. Но не се получи. Незнам къде ще играя през следващия сезон, но едва ли ще остана в Беласица. Ще изиграя оставащите 5 мача до края на сезона и ще видим какво ще стане”, заяви Огнянов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).