Спартак с тежка и злощастна загуба от Ботев в Пловдив

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:01 / 04.05.2009
3685
Спартак инкасира много неприятна загуба при гостуването си на Ботев в Пловдив. Домакините успяха да се разпишат в последната минута след уникална грешка на вратаря Банович. Тази загуба ще усложни изключително много оставането на "соколите" в елита.

През целия двубой на терена битката и грешните отигравания от страна и на двата отбора взеха превес над добрия футбол. Домакините се опитаха да упражнят натиск, но той бе хаотичен. От своя страна "сините" много добре и организирано атакуваха на скорост и създадоха редица опасности пред вратата на "жълто-черните".

Най-добрата възможност преди почивката се откри пред Велимир Иванович, който бе изведен сам срещу Станев, стреля добре от малък ъгъл, преодоля вратаря, но топката се отби в страничната греда.

Иванович отново бе най-деен на терена, като бягаше и се бореше през всичките 90 минути, но неговите усилия не стигнаха. 

Пресилен червен картон получи Даниел Моралес през второто полувреме. Бразилецът влезе в краката на футболист на домакините с шпагат за една спорна топка, а съдията Николай Йорданов побърза да му вдигне втори жълт и съответно червен картон.

Този епизод от срещата в голяма степен предопредели развръзката. Все пак "соколите" не се отказаха и до края на двубоя не си личеше, че са с човек по-малко. Така се стигна до последната минута на двубоя, когато след наглед безобиден удар на Манчев Банович допусна ужасяваща грешка и позволи топката да се спре в мрежата му.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).