Стоил Трънков: Приех веднага, не ме е страх!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:11 / 12.05.2009
1558
Новият спортно-технически директор на Спартак Стоил Трънков изведе тази вечер отбора за първа тренировка. Ето какво каза преди нея той.

- Г-н Трънков, ше успее ли Спартак да остане в А група?
- Всичко е до късмет и желание от страна на целия колектив. Ще се стремим. Стабилни футболисти имаме, просто психически нещо са рухнали и това е. Още не съм се запознал с отбора.
- Отколко време сте в преговори със Спартак?
- От два дни.
- Бързо ли приехте?
- Да, мен не ме е страх. Независимо в кой отбор се работи трябва да бъдем точни и по-смели хора. Треньорите сме такива. Местим се от точка "А" до точка "Б".
- Какъв потенциал заварвате тук?
- Сега ще видим, днес е първата тренировка. Тепърва ще оценявам футболистите.
- Как оценявате шансовете да направите нещо срещу Левски?
- Барселона имаха ли шансове срещу Реал Мадрид? Аз не сравнявам Спартак с Левски или Барса с Реал. Но шанс винаги има, когато се играе футбол. Така ли е?
- Докога ви е договорът с ръководството и през новия сезон евентуално ако отборът изпадне, без да ви го пожелаваме, вие ли ще го водите?
- В движение ще се регулират тези неща. Защото и собственикът го няма, тези неща ще се доуточнят и оформягт като документация.
- Кои футболисти познавате от отбора?
- 7-8 момчета. Тези, които са били в Славия, плюс Моралес, Боби Илиев, който обаче е контузен в момента. Другите по-младите не ги познавам.
- Следихте ли представянето на отбора в последните му мачове?
- Разбира се. Все в 90-ата минута им вкарват гол. Може би това е следствие на слаба подготовка. Трябва да се наваксва сега.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).