"Моряците" се похвалиха с 8 национални състезатели

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:54 / 02.10.2019
1602
Осем национали дава представителният тим на Черно море. За “А"-отборът на България са повикани нападателят Исмаил Иса и полузащитникът Васил Панайотов. Двамата са част от избраниците на селекционера Красимир Балъков за европейските квалификации с Черна гора и Англия.

Други трима футболисти от мъжкия отбор на “моряците" получиха повиквателни за младежкия национален отбор до 21 години. Това са вратарят Иван Дюлгеров, бранителят Виктор Попов и атакуващия Мартин Минчев. Те ще са на разположение за официалните квалификационни мачове на УЕФА срещу Сърбия и Латвия.

Третият вратар на “зелено-белите" Иван Дичевски, нападателят Денислав Ангелов и бранителят Даниел Стоянов пък са с повиквателни за националния отбор за юноши до 19 години. Тримата са основни футболисти в тима на варненци в Елитната група до 19 години, като Ангелов и Дичевски вече дебютираха с мъжете на Черно море. Денислав Стоянов пък се готви с представителния тим на Морето, но все още няма записани минути за “А"-отбора на варненци.

Тримата ще вземат участие в трите приятелски срещи на 8-и, 10-и и 13 октомври съответно с отборите на Hannover 96, BTSV Eintracht Braunschweig и JFV Calenberger Land.

ПФК Черно море пожелава успех на всички свои футболисти, които ще защитават честа на националните отбори.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).