В събота пускат билетите за мача Черно море - ЦСКА

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:05 / 14.05.2009
1621

3 каси на стадиона отварят врати в 10 ч., полицията спира да пуска в 17 ч., ако трибуните са пълни

Билетите за мача Черно море - ЦСКА ще бъдат пуснати в продажба в събота от 10 ч. сутринта. 3 каси на стадион Тича ще продават ценните хартийки, като от полицията във Варна изрично предупредиха, че няма да допускат зрители след 17 ч., ако трибуните се напълнят. Молбата на ръководството на моряците е феновете, които искат да гледат мача на Тича да не чакат до последно, а да побързат със закупуването на билети и самото пристигане на стадиона. Все още не е ясно колко ще струват пропуските. За гостите цената е 6 лв., докато за привърженици на домакините цената ще стане ясна днес.
Все още в лагера на моряците под въпрос за мача са Милен Петков и Атанас Борносузов. Мамуту Кулибали също не е на 100 процента готов за сблъсъка с армейците, който се явява рубикон за домакините по пътя им към квотите за евротурнирите. Варненци ще бъдат и на лагер преди дербито, но от клубната управа не разкриха къде точно ще се настанят Никола Спасов и възпитаниците му.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).