Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Пранди въвежда видеонаблюдение на тренировките на нашите
Автор: Екип Varna24.bg 20:35 / 15.05.2009Коментари (0)325
©
Новият селекционер на България Силвано Пранди ще въведе специално видеонаблюдение на всички тренировки на националния отбор. Това обяви днес той на първата си пресконференция, откакто пое тима. На заниманията, които в следващите три месеца ще се провеждат в Двореца на културата и спорта във Варна, ще присъстват наблюдател и видеооператор, който ще заснима всичко. Така за всеки един волейболист ще бъде изготвена картина, която той и треньорът ще обсъждат и ще работят върху подобряването на грешките.
Италианският специалист призна, че в неговото кредо за волейбола на първо място стоят тренировките. "Качеството на заниманията е най-важното за един отбор. Всеки трябва да работи постоянно, за да се усъвършенства. Именно поради тази причина въвеждам видеонаблюдението, което ще помага да изчистим грешките на всеки един волейболист", каза именитият треньор.
Той подготвя своите състезатели за дългото лято, през което те ще играят в Световната лига, в квалификации за Мондиал, както и на европейското първенство. "Групата в Световната лига е трудна като всички останали. Наши съперници са Русия, Куба и Япония. Това обаче не значи, че се предаваме. Приоритет след Лигата, за мен са световните квалификации. Самият Мондиал е в моята родина догодина и вече казах на много ваши колеги, че мечтата ми е финалът да е България - Италия", сподели треньорът.
Сеньор Пранди даде отлична оценка на условията в Двореца на културата и спорта. "Поздрав към Варна и цяла България. Благодаря за отличните условия в ДКС. Състезателите показват огромно желание да се учат и да напредват", радва се треньорът.
Той очаква скоро да се събере цялата му група от 19 състезатели, като се надява заедно всички да влязат в оптимална спортна форма, въпреки че е сигурен, че това ще стане трудно. Със сигурност на Матей Казийски ще бъде дадена по-дълга почивка. Както е известно, асът на българите играе решителен пети финал за титлата в италианското първенство със своя "Тренто" срещу "Пиаченца". Другите играчи, които все още не са се присъединили към тима, са Мартин Пенев, Цветан Соколов и Христо Цветанов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: