Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
МФК Варна с дубъл след победа с 3:1 на финала за Купата
Автор: Екип Varna24.bg 20:58 / 17.05.2009Коментари (1)493
© mfcvarna.bg
Отборът на МФК "Варна" спечели Купата на България по футзал, след като във финала надигра с 3:1 тима на "Векта" (Пловдив). По този начин варненци направиха дубъл през този сезон, след като преди месец и половина станаха шампиони в държавното първенство. Момчетата на Венков Иванов бяха най-добрият отбор на турнира в Албена и заслужено триумфираха. За победата над "Векта" на финала два гола вкара Влади Гочев, а един добави капитана Борис Трендафилов. За тима от Пловдив пък се разписа звездата Ивайло Петров.
"Радвам се, че спечелихме, но само това е положителното. Според мен този турнир не трябваше да се провежда в Албена. Ако бе се състоял в зала "Владислав" щеше да има много повече зрители. Като цяло организацията беше много слаба. При всяко влизане с колите в Албена ни искаха по пет лева. Никой не го интересува, че има турнир. Дал съм толквоа пари за вход, колкото е таксата ни за участие в надпреварата", коментира за "Позвънете Новини" техническият директор Венко Иванов.
В спора за третото място "Одесос" надви "Делфини“ трудно с 3:2. Две попадения за победителите реализира Георги Бомбов, а Симеон Христов вкара победния гол. В тази среща и двата отбора имаха претенции към главния рефер Траян Енчев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Prego
на 17.05.2009 г.
0
 
 
За мен Руни e най-добрият съдия по футзал в България! Разбира се и той прави грешки, но като цяло е обективен и не подкрепя никой от отборите. Нека да има повече като него.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: