Повече от 500 варненци се включиха в Деня на предизвикателството

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:40 / 18.05.2009
694

По нетрадиционен начин тази година бе отбелязана проявата в морската столица

Повече от 500 варненци се включиха в Международния ден на предизвикателството, който Варна отбеляза на 17 май. Съорганизатори на проявата бяха община Варна и Българската асоциация “Спорт за всички” с подкрепата на картинг писта “Варна” и “Ориндж фитнес”.
Куп приятни емоции и изненади очакваха всички, които в неделния ден се стекоха на картинг писта “Варна”, в епицентъра на събитието. Карането на картинг и на бъги бе само част от емоцията, която изпита и кметът на община Варна Кирил Йорданов, който демонстрира завидни умения по трасето. Градоначалникът си тръгна от празника с почетен плакет, който му бе връчен от името на Българската асоциация “Спорт за всички” за перфектната организация на проявите във Варна вече четтвърта поредна година.
Иначе на празника най-малките въртяха обръч и скачаха на въже, други пък опитаха новата занимателна атракция, наречена  “човешки джаги”. Пейнтболът също бе включен в програмата. Почти всички гости на празника се пуснаха в масовия крос, а най-разкрепостените пробваха аеробика под ръководството на професионален инструктор от “Ориндж фитнес”.
За доброто настроение се погрижиха чаровните мажоретки от ВТГ “Г. С. Раковски”, магьосниците от брейк формацията “Крейзи форс” и атрактивни двойки от клуба по акробатичен рокендрол ТИМ.
Повече от 40 награди бяха раздадени в голямата томбола, която се разигра с участието на всички участници. Някои щастливци си тръгнаха с талони за безплатен картинг, а други – с талони за безплатни игри в боулинг “Ескалибур”.


IV общински работнически фестивал на спорта

Предстои развръзката във волейбола

С мачове от 18 ч днес продължава турнирът по волейбол в рамките на IV общински работнически фестивал на спорта “Варна 2009”. Турнирът при мъжете отива вече към развръзката си, а това прави всеки от двубоите още по-завързан и по-интересен.
Резултатите от уикенда:
В зала МУ: ЕОн  България 1 - Девня цимент АД  2:1, Прокредит банк - Крис Терм 0:2, МТГ Делфин АД - Пикадили 1  0:2.
В зала ТУ: победител от група С - втори от група D: Тец Вн - Пожарна 2:0; втори от група С - първи от група D: Банка ДСК - Пикадили 2  2:0.

Източник: Отдел “Спорт”, община Варна


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).