Живко Великов: От БФС трябваше да проявят елементарна човещина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:58 / 21.05.2009
1384
Изпълнителният директор на "соколите" Живко Великов бе много разочарован от решението на Спортно-техническата комисия. "От футболния съюз трябваше да проявят елементарна човещина. Няма никакъв смисъл да коментирам каквото и да било. Едно 17-годишно дете щеше да вземе правилното решение. Футболът е просто спорт, има по-важни неща от него като човешкия живот. В тази ситуация остават на заден план както това дали ще изпаднем, така и всякакви резултати на терена. Всички сме в шок, тъй като всеки ден в последните три месеца бяхме заедно с Анатолий. Той бе много свестен човек - тих, скромен и работлив. Много ми е трудно да говоря в такъв момент. Оставащите три мача трябва да ги изиграем и за него. Той бе всеки ден неотлъчно до играчите. Работеше неуморно. Искам да изкажа искрените си съболезнования на семейството и близките му", заяви Великов.
Кирилов е роден на 6 юли 1966 г. Като футболист е играл за "Академик" (Свищов), "Червено знаме" (Павликени) и "Сторгозия" (Плевен). В треньорската си кариера е водил "Павликени", "Локомотив" (Мездра), "Бдин", "Ботев" (Криводол) и "Спартак". Бил е и селекционер на националния аматьорски отбор на България. Има едно дете - синът му Преслав Йорданов. Той също играе футбол - в "Беласица", където е преотстъпен от "Локомотив" (София).
Погребението ще бъде утре от 13 ч. в родното село на Кирилов. Поради невъзможност на целия отбор да присъства, заради съботния важен мач, за Татари ще пътува изпълнителния директор на клуба Живко Великов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).