"Волов" се спасява при победа над "Любимец"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:01 / 21.05.2009
735
Шуменският "Волов" ще си гарантира оставане в Източната "Б" група, ако победи "Любимец" у дома в неделния мач от поредния кръг на първенството. Това прогнозира нападателят на тима Иван Мартинов. Варненецът реши мача при гостуването на "Родопа" в Смолян в предния кръг, когато се разписа при 1:1, а в крайна сметка шуменци победиха с 3:1. "Предстои ни поредният финал този уикенд. "Любимец" е корав и добре балансиран отбор. През тази година играе много постоянно, така че няма да ни е никак лесно. Вярвам обаче, че имаме сили да бием, тъй като всички сме твърдо решени да си гарантираме мястото в групата колкото се може по-рано. При успех, със сигурност няма да треперим повече", заяви пред "Позвънете" Иван.
Той призна, че половината от гола му в Смолян е на вратаря Генко Славов. "Гената пази страхотно срещу "Родопа", а освен това показа, че следи ситуацията на целия терен. Именно той ме изведе сам срещу вратаря с подаване от наказателното ни поле. Така че 50 процента от гола ми е негов", завърши Мартинов.

Източник: вестник "Позвънете"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).