Почти месец почивка за шампионите във футзала

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:05 / 21.05.2009
447
До 16 юни ще почиват състезателите на минифутболен клуб "Варна", разкри за "Позвънете" техническият директор на тима Венко Иванов. Неговите играчи постигнаха уникален требъл през тази година, след като спечелиха Купата на България, градското и държавното първенство по футзал. Венко Иванов разкри, че МФК "Варна" няма да играе останалите два мача от шампионата на морската столица. "На теория вече спечелихме за шести път титлата. За съжаление през този сезон често отлагахме мачове, а и сега залата е заета и отново няма да можем да изиграем двубоите си. По този начин губим много от времето за почивка. Заради това преценихме, че е по-добре да пуснем сега футболистите в пауза, след което започваме сериозната подготовка за участието ни в Шампионската лига. Така че ще загубим служебно тези две срещи от градското", каза Венко.
Той работи усилено и по селекцията на отбора, но повече яснота по този въпрос ще има през следващата седмица. Варненци преговарят с чуждестранни състезатели по футзал.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).