Боян и Веле ще играят, Какалов под въпрос

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:13 / 22.05.2009
598
Капитанът на "Спартак" (Варна) Боян Илиев ще излезе в дербито срещу "Черно море" утре от 17 ч. на стадиона на "соколите", въпреки, че не е на 100 процента готов. В двубоя ще участва и полузащитникът на "синьо-белите" Велимир Иванович, който заради болки в коленете не взе участие в мача срещу "Левски". Завръщането в игра на Боян Илиев ще реши донякъде проблемите в центъра на защитата на домакините предвид отсъствието на Стоян Георгиев, който е наказан. Очаква се Илиев да играе в сърцето на защитата заедно с Даниел Моралес поради липсата на чист централен защитник в отбора. При това положение Ангел Стойков ще бъде преквалифициран в опорен халф, а Стефан Дончев ще заеме обичайната си позиция на ляв бек. Варненци ще излязат с черни ленти в дербито в памет на старши треньора Анатолий Кирилов.
Голямата въпросителна в лагера на другия варненски тим "Черно море" е участието на Георги Какалов. Той получи разтежение на бедрен мускул. Под въпрос е и левият бек Ради Бачев, който тази вечер бе на контролен преглед след операцията на окото. В групата обаче ще попаднат възстановените Милен Петков и Танко Дяков. Футболистите на "Черно море" се качиха на лагер преди мача.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).