Двама от Спартак под въпрос за мача с Локото

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:45 / 29.05.2009
498
Участието на двама футболисти на "Спартак" (Варна) е под въпрос за неделния мач от предпоследния кръг на "А" група. "Соколите" гостуват на "Локомотив" в софийския квартал "Надежда" от 17 ч., а тръгват за столицата утре.
Основните проблеми на варненци са свързани с полузащитата. Антон Костадинов има болки в бедрото, а Николай Петров е с контузия в глезена. Дали те ще попаднат в групата на тима за срещата с "железничарите", ще се реши днес. Всички останали футболисти на варненския тим са на линия. С проблеми през седмицата бе нападателят Владислав Мирчев, но вече е напълно възстановен.
Варненци ще търсят последния си шанс за оставане в групата. В момента те са на предпоследното 15-о място с 24 точки. "Ботев" е на спасителната 13-а позиция с 27 точки, а 14-ти е "Вихрен" с 26. "Канарчетата" приемат днес санданчани и "соколите" трябва да се надяват на равенство, като същевременно да победят "Локомотив" в столицата. При положение, че "Ботев" бие обаче, "Спартак" и "Вихрен" автоматично стават членове на "Б" група за другия сезон и на теория. В последния кръг "соколите" приемат "Литекс", "Вихрен" посреща "Черноморец", а "жълто-черните" имат дерби с градския съперник "Локомотив".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).