Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Бойкот във футзала!!!
Автор: Екип Varna24.bg 17:07 / 30.05.2009Коментари (0)998
©

Декларация

От ръководството на ФК Одесос Варна

Днес,30 май, след края на срещата между отборите на Одесос и Планекс от градския шампионат на Варна по футзал, администриран от Зоналния съвет на БФС, бе организирано пошло закриване на първенството!


ФК Одесос отказва да участва в грозно скалъпени церемонии и твърдо се противопоставя на начина, на провеждане и организиране на шампионата по футзал във Варна, както и на действията и бездействията на хората които го правят!


Причините са много и всички те са фрапантни, но все пак ще подчертаем най-важните от тях.


1.   Спортът, какъвто и да е той, е за да се практикува, а не за да се присъждат масово служебни резултати. Всички ние които практикуваме любимата игра и влагаме усилията си за да я развиваме, нямаме нужда от канцеларски резултати.


2.   Многократно бяхме молени от страна на организаторите, да не играем срещата си срещу отбора на Планекс, а просто да сме паднели служебно!?! Причината – те се борели за някакво класиране и мача за нас бил без значение. Пародията е пълна че по тази схема са натаманени всички не изиграни срещи от първенството.


3.   Организаторите така и не можаха да направят спортния календар за първенството. Уважаваме всеки един от противниците си и смятаме че съперничеството трябва да се решава на терена а не по телефона!


4.   Може ли някой от организаторите да обясни по какъв принцип са присъдени служебни резултати във всички не играни срещи от шампионата?



5.   Какво следва от това че някой е отказал да играе срещи от първенството? Според всички наредби на БФС за провеждане на първенства и турнири, след като отказваш да играеш и напускаш първенство, следват освен служебна загуба и редица други административни санкции, като отнемане на точки и вадене от първенството. Какви са те във Варна?


6.   Може ли някой от организаторите да каже къде е поместено и какво е крайното класиране?

 

Наглостта и безхаберието стигна върха си след като г-н Петър Петров, заплаши, че догодина отборът няма да бъде допуснат до участие в първенството, поради отказа си да се яви на закриването.

 

Питаме!!!




На какво основание и на базата на кой правилник ще стане това? В същото време, няма наредба или правилник, който да извади и не допуска до участие отбори, които не искат да играят срещите си? Вероятно причината е защото искаме да играем, да развиваме и да спортуваме футзал?

 

С уважение

ФК Одесос Варна



Източник: Ole-bg.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: