Децата на Черно море на 1/4-финал след 1:0 над Локо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:46 / 01.06.2009
1275
Децата на "Черно море" (родени 1994 г.) се класираха за четвъртфиналите на републиканското първенство по футбол на България. Днес те биха "Локомотив" (Пд) с 1:0 в реванша и след 0:0 в първия осминафинал в Пловдив продължават напред.
След равностойно първо полувреме възпитаниците на Тодор Каменов започнаха по силно след почивката. Така в 51-ата минута реферът Стефан Павлов отсъди дузпа в тяхна полза след игра с ръка на защитник на пловдивчани в наказателното поле. Зад топката застана капитанът Александър Милев, който изпълни така, че да му завидят дори футболисти от мъжки отбори, вкарвайки единствения гол в мача. "Железничарите" се опитаха да изравнят резултата, но ударът на Николай Петков бе спасен от вратаря Християн Христов. В 62-ата минута пък Красимир Митишев от състава на "моряците" получи червен картон, но въпреки това съотборниците му успяха да запазят непроменен резултата до края. В момент от второто полувреме пък охранителите, следящи за реда на стадион "Корабостроител", едвам удържаха жена от Пловдив, която искаше да се нахвърли върху съдията, несъгласна с негово решение.
"Доволен съм. Мачът бе малко на нерви, но в крайна сметка спечелихме. Момчетата се стараха и заслужено продължаваме напред", заяви за "Позвънете" треньорът Тодор Каменов.



"Черно море" - "Локомотив" (Пд)    1:0
"Черно море": Християн Христов, Костадин Иванов, Мартин Богданов, Слави Сталев (70 Славомир Събков), Александър Милев, Илиян Иванов (60 Михаил Ангелов), Нешко Нешков, Мустафа Мустафа (46 Красимир Митишев), Беким Расим, Стефан Ангелов, Христо Андонов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).