Децата на Спартак с втора победа над Орловец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:49 / 01.06.2009
1053
"Спартак" (Варна) победи с 2:1 като гост "Орловец" (Добрич) и се класира за четвъртфиналите на републиканското първенство за деца, родени 1994 г. В първата среща "соколите" биха с 2:0 у дома.
Снощи в Добрич момчетата на Йордан Владимиров поведоха още в петата минута, когато Мурад Салим завърши успешно самостоятелен пробив по дясното крило - 0:1. В средата на второто полувреме отново Мурад се разписа, този път с воле след избита от вратаря топка. В края на срещата домакините успяха да върнат едно попадение.
"Много съм доволен от играта на децата. Почти не се виждаше как могат да изпуснат инициативата. Спечелиха борбата с един корав съперник", заяви за "Позвънете" треньорът Йордан Владимиров.

"Спартак": Петър Славов, Кристиян Радев, Никола Ганчев, Калоян Иванов, Милен Георгиев, Валентин Аспарухов, Петко Тодоров, Филип Костадинов, Петър Иванов, Мурад Салим, Иван Петров (Никола Арнаудов, Илиян Петков, Светослав Георгиев, Жеко Йорданов)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).