МФК "Варна" почва подготовка с трима нови

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:50 / 01.06.2009
414
С трима нови състезатели ще започне подготовката на шампиона на България по футзал МФК "Варна" за новия сезон. Това обяви техническият директор на клуба Венко Иванов. Той се е спрял на на 20-годишният Павел Димитров от Разград, футболистът на "МАГ" Христо Димитров, който е проектонационал, както и 21-годишният национал Милен Стефанов, който игра преди време за футболния "Спартак", а идва при шампионите от "Одесос" (Вн).
Антон Атанасов ще е готов на 100 процента за старта на подготовката за Шампионската лига. Той ще започне да тренира наравно с останалите си съотборници още от първия ден. 27-годишният състезател претърпя тежка операция и пропусна сезона, но вече е готов да се включи в предстоящите мачове на тима си. В състава на МФК Варна за новия сезон няма да са Георги Георгиев и Павел Павлов. Георги замина за Италия, а Павел е освободен от клуба.
В момента играчите на МФК Варна са в почивка. От средата на месеца те ще започнат сериозна подготовка за участието си в Купата на УЕФА. За целта вече им е изпратена програма от кондиционен треньор. Клубът ще работи с Хосе Мариа Пасос Мендес. При него бяха двама от отбора - капитанът Борис Трендафилов и Бойчо Марев. До дни ще стане ясно на кое място в ранглистата на Европа се нарежда родния ни шампион по футзал.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).